dimarts, 29 de novembre del 2011

PARTICIPAM A LA FIRA!!!!

En motiu de la fira de Tardor de sa Pobla, enguany dedicada a la Gastronomia, el grup de 4t de Primària el·laborà un receptari de cuina amb receptes de plats típics de Sa Pobla: l' arròs brut, els fideus de cassola, frit de mè, espinagades, coca de motllo, ensaïmada de trunyelles,...
A més, a l'àrea de plàstica, realitzàrem unes mandales amb llegums que s'empren als plats poblers: arròs, mongetes blanques i pintades, fideus, llenties, macarrons,etc.. Treballàrem en grups i foren quatre les mandales que van sortir.
La veritat, és que va quedar tot  bastant bé. Mirau, mirau!!!!!

16 comentaris:

  1. Estic molt contenta dels resultats que obtinguéreu de totes les tasques que duguérem a terme. Enhorabona a tot el grup, de part meva i de moltes altres persones que me l'han donada. Va agradar molt la feina que féreu. Sou uns grans artistes.

    ResponElimina
  2. va dur molta feina però va quedar molt bé

    ResponElimina
  3. magradat molt fer las mandalas

    ResponElimina
  4. tambe m´agradat el receptari

    ResponElimina
  5. MAGRADAT FER EN TU LA RECEPTA

    ResponElimina
  6. es vera quina feina va dur pero a merescut la
    pena!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Ses mandales han quedat molt bé. Han duit molta de feina però no passa res.

    ResponElimina
  8. les espinagades han duit molta feina itanbe han quedat be

    ResponElimina
  9. Les mandales varen dur molta feina però varen quedar molt guapes. Estic molt contenta!

    ResponElimina
  10. el receptari ha quedat molt guapo que guapo que es

    ResponElimina
  11. les espinagades han quedat molt bones. Gràcies.

    ResponElimina
  12. Estic molt content perquè les mandales han quedat molt guapes.

    ResponElimina
  13. Pens que va valer la pena fer tanta feina, posar-nos d'acord en quins llegums emprar, deixar participar els companys de grup, fer les receptes a poc a poc, etc. o no? Els resultats foren magnífics. Personalment crec que us varen quedar uns treballs molt guapos. Molta gent sabeu que ens va donar l'enhorabona. I no oblideu: que quan una cosa du molta feina quasi sempre queda bé. Enhorabona alumnes i a fer més feina per aconseguir més coses guapes. Ànims!!! Entre tots ho aconseguirem!!!

    ResponElimina
  14. M'hos agraden molt les mandales a nosaltres.

    ResponElimina
  15. ENHORABONA NINS I NINES DE QUART ELS VOSTRES MANDALAS FEIEN UNA MENGERA. QUINA FEINADA PERÒ DE LA FEINA EN SURT EL PROFIT. AIXÍ QUE CONTINUAU ENDAVANT I FENT MÉS ACTIVITATS GRATIFICANTS COM AQUESTA QUE TOTS EN TREUREM PROFIT DE BEN SEGUR VOSALTRES PER FER-LES I MOSTRAR-LES I NOSALTRES PER PODER-NE GAUDIR I CONTEMPLAR. SI VOLEU TAMBÉ PODEU VISITAR EL NOSTRE BLOG DE LA CLASSE DELS MUSSOLS I ESCRIURER-NOS COMENTARIS DEL QUE VOS PAREIX. FINS AVIAT.

    ResponElimina
  16. ENHORABONA NINS I NINES DE LA CLASSE DE QUART ELS VOSTRES MANDALAS FEIEN MENGERA. SEGUR QUE VOS VÀREN DUR MOLTA FEINA, TEMPS I PACIÈNCIA PERÒ DE LA FEINA SE'N TREU EL PROFIT. MOLTS D'ÀNIMS I SEGUIU AIXÍ PERQUÈ D'AQUESTA MANERA TOTS HI SORTIM GUANYANY VOSALTRES PER FER-HO I TENIR LA SATISFACCIÓ PERSONAL D'UNA COSA ÚNICA I BEN FETA I NOSALTRES PER PODER GAUDIR I CONTEMPLAR-HO. SI VOLEU ESCRIURER-NOS QUALQUE COSETA AL BLOG DELS NINS I NINES DE 3 ANYS ESTAREM ENCANTATS DE REBRE ELS VOSTRES COMENTARIS SOBRE EL NOSTRE DIA A DIA I EL QUE TAMBÉ NOSALTRES FEIM. VOS ESPERAM QUE VOS ANIMEU A ESCRIVIR-NOS. ÀNIM I SEGUIU AMB LES GANES DE FER COSES BEN FETES.

    ResponElimina