En motiu de la Fira de Tardor de Sa Pobla, enguany dedicada a la Gastronomia, realitzàrem les activitats del receptari i les mandales amb llegums, però era una mica il.lògic veure i parlar tant de menjar i no tastar cap plat de tots els que teníem dibuixats per dins l'aula.
Aleshores, a nivell de cicle, se'ns ocorregué elaborar una recepta típica de Sa Pobla: ESPINAGADES de col !!!
Aleshores, a nivell de cicle, se'ns ocorregué elaborar una recepta típica de Sa Pobla: ESPINAGADES de col !!!
Amb l'ajuda de les famílies i la col.laboració del segon cicle ens sortiren unes espinagades boníssimes.
Des d'aquí donar les GRÀCIES a les famílies participants. MOLTÍSSIMES GRÀCIES !.
Des d'aquí donar les GRÀCIES a les famílies participants. MOLTÍSSIMES GRÀCIES !.
A continuació podeu veure unes fotografies de com va anar aquesta activitat.
A nosaltres ens va agradar molt i esperam tornar repetir l'experiència.
Una experiència molt guapa i tot va anar molt bé: molt d'entusiasme els dies abans de fer les espinagades amb la preparació de tot el material que havíem de dur de casa, el dia de l'elaboració amb molta participació i sabent treballar en equip i el dia després amb la degustació de les espinagades amb moltes ganes de berenar (per alguns era la primera vegada que les provaven) . Tot va anar força bé !!!
ResponEliminatenien una pinta i varen ser molt bones
ResponEliminaSes espinagades estaven molt bones. Moltes gràcies.
ResponEliminales espinagades han estat molt bones amb col i llom que bones que varen estar
ResponEliminaLes espinagades han quedat super bones gràsies.
ResponEliminaSi era molt divertit feer espinagades pero el
ResponEliminaque mes m'a va agradar va ser tear la col i el
llom pero el dia segÜent quan la varem provar
era molt pero que molt bona mmmmmmmmmm!!!
Eren molt bones les espinagades me varen agradar molt!!!!
ResponElimina