dimecres, 16 de maig del 2012

EN TOFOLET EL DRAC, I EL CIURÓ ENTRAVESSAT.

JA!Ja arriba en Tofolet!
Tot seguit podreu veure una petita mostra de la tasca feta abans, durant i després de la representació: la realització dels cartells que anunciaven l'obra, la convidada als diferents grups de l'escola, els assajos previs a les funcions teatrals i algunes imatges de les diferents representacions dels dies 19, 20 i 23 d'abril (el darrer dia,amb les famílies de 4t).
Donar les Gràcies a na Cèlia per haver pensat amb nosaltres per fer aquesta obra.
I també les Gràcies a tots els assistents, esperam que us agradàs i animar-vos a TOTS a fer-ne una. Per a nosaltres ha estat UNA MOLT GRAN I MOLT BONICA EXPERIÈNCIA!!! 
Val la pena provar-ho: aprendreu molt de vosaltres mateixos, dels vostres companys, dels mestres, ... És una tasca molt interessant i motivadora!!! Segur que us agradarà.

9 comentaris:

  1. ENHORABONA NINS I NINES DE QUART. Segur que sempre recordareu aquesta experiència teatral, experiència musical, experiència d'amistats, experiència pròpia,....com una EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE !!! Jo ho faré: SEMPRE!!!

    ResponElimina
  2. Estic molt contenta ens va sortir mol be don gracies a na Celia i a na Joana Maria !!!Moltes gracies!!!Per haber fet que mai olbidem aquesta experiencia!!!

    ResponElimina
  3. Fer el teatre musical va ser molt divertit i tambe va sortir molt be i don les gràcies a na Cèlia i a na Joana Maria.

    ResponElimina
  4. estic molt content perque vaig fer de drac

    ResponElimina
  5. moltes gracis ha tota l´aula de 4t tambe a na joana maria!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. dic lo mateix que na marta

    ResponElimina
  7. joana maria an estat els dos millors anys man an agradat molt

    ResponElimina
  8. Pedro, cada any t'agradarà per qualque cosa. Ja ho veuràs. Jo us anyor moooooolllllltttttt però si ets a 5è pensa que és positiu, perquè vol dir que has tirat per envant. Ànims!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina