diumenge, 27 de maig del 2012

EXCURSIO A LA FIRA DE MARRATXI

El dijous 17 de maig anàrem amb tren a la FIRA DE MARRATXI.
Una vegada haver berenat, férem un taller: primer ens mostraren i parlaren sobre peces de fang que s'utilitzaven a la taula per menjar un temps enrera (i algunes, encara ara, però poques) i després manipulàrem el fang fent una peça per a nosaltres
En acabar el taller, visitàrem l'exposició i després les paradetes de fang. Alguns de nosaltres aprofitar per comprar un record de fang.
L'excursió en general va estar mooooolt bé! Ens va agradar MOOOLLLLTTTT !

dimecres, 23 de maig del 2012

VISITA DE NA JULIA: MARE DE NA JUDITH.

El passat dijous dia 3 i divendres dia 4, na Júlia: la mare de na Judith, ens va demostrar que té moooolta paciència per fer  manualitats (aptitud que a la classe manca molt, no????) i ens va ensenyar com fer UN ARBRE PER GUARDAR COSES.
Ens va dur una mostra feta per a ella i amb tot el material preparat  i seguint les seves instruccions anàvem fent.
El nostre encara no el tenim acabat del tot, però ens falta poquíssim per veure el final de les nostres petites obres d'art.
La veritat és que ens va agradar moltíssim la visita i al principi pensàvem que seria impossible dur-lo a terme, però no va ser així. A poc a poc... aconseguirem tenir un arbre preciós i serà un bon record d'aquestes  estones que passàrem junts. Gràcies Júlia !!! 

LA VISITA DE LA MARE DE'N TONI.

El dimecres dia 9 ens va visitar la mare del nostre company Toni: na Malén. 
Amb ella preparàrem una QUIRXE DE PERNIL DOLÇ I PORMATGE coneguérem tots els ingredients, els manipulàrem i escriguérem la seva recepta. 
El dijous, poguérem comprovar que si volem... som molt bons cuiners! Tots els qui en menjàrem, repetirèm, ens va sortir molt bona!!!
 I n'hi ha que a casa ja l'han feta.
Gràcies Malén per aquesta vivència, esperam que a tu també t'agradàs compartir una estona amb nosaltres.

dimecres, 16 de maig del 2012

EN TOFOLET EL DRAC, I EL CIURÓ ENTRAVESSAT.

JA!Ja arriba en Tofolet!
Tot seguit podreu veure una petita mostra de la tasca feta abans, durant i després de la representació: la realització dels cartells que anunciaven l'obra, la convidada als diferents grups de l'escola, els assajos previs a les funcions teatrals i algunes imatges de les diferents representacions dels dies 19, 20 i 23 d'abril (el darrer dia,amb les famílies de 4t).
Donar les Gràcies a na Cèlia per haver pensat amb nosaltres per fer aquesta obra.
I també les Gràcies a tots els assistents, esperam que us agradàs i animar-vos a TOTS a fer-ne una. Per a nosaltres ha estat UNA MOLT GRAN I MOLT BONICA EXPERIÈNCIA!!! 
Val la pena provar-ho: aprendreu molt de vosaltres mateixos, dels vostres companys, dels mestres, ... És una tasca molt interessant i motivadora!!! Segur que us agradarà.

diumenge, 6 de maig del 2012

INFORMACIONS DIVERSES

Aquesta setmana els alumnes de quart, de dimarts 8 a divendres 11, passaran les proves de l'IAQSE (enguany, voluntàries).
NINES I NINS: Recordau que a vegades és millor utilitzar la lògica que el que creim que tenim memoritzat. Esper que us vagin bé. TRANQUILS, ÀNIMS I MOLTA SORT A TOTS!!!
 
 No oblideu que: - el dimarts dia 8 ens faran la foto de grup.  Heu de venir BEN GUAPOS!!! (és un bon record).
Si la voleu, sabeu que podeu pagar 1€/foto fins dia 31 de maig.

I recordar que: - el dijous 17 de maig anirem amb tren a la FIRA DE MARRATXI. Hem de ser a l'estació a les 08:45h i l'arribada serà a les 14:15h a l'estació.
 Si heu de tornar a casa sols o teniu menjador, la família ho ha de comunicar a la tutora, amb antelació. Gràcies.