dissabte, 17 de desembre del 2011

Medi en grup!!!

A finals d'aquest trimestre hem treballat en grups un tema de medi: El sòl, les roques i els minerals. Ens ha anat bastant bé, per ser la primera vegada que treballàvem cooperativament. Després de les crítiques positives que hem rebut per part dels nostres companys, suposam que la propera vegada ho farem millor.

MOLTS D'ANYS!!!

Tots els de quart us volem donar les BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU!!!! 
MOLTS D'ANYS!!!!

L'ANIVERSARI D'EN PEP.

MOLTS D'ANYS PEP!!!!!



dimarts, 6 de desembre del 2011

GRÀCIES!
Estic molt content de veure que el  blog de quart comença a funcionar, millor dit: que ÉS UN BLOG ACTIU, hi ha comentaris!!!  D'aquesta manera em sent correspost, abans us donava informació i en fèieu una lectura però NINGÚ em feia comentaris.
Veig que aquestes dues darreres setmanes  els alumnes de quart us heu animat. Per aquest motiu et vull felicitar. A tu, alumne/a de quart.   - ENHORABONA, has donat una passa més del teu aprenentatge. MOOLLTT BÉÉÉ!!!!
 Animar a les famílies, mestres, companys d'altres cursos, etc. a fer qualque comentari. El grup de quart us ho agrairà ja que els ajudareu a  pensar, reflexionar i parlar sobre què dieu d'ells i la seva tasca escolar. Gràcies anticipades.

EL BLOG DE QUART.